ICT-asiantuntijapalvelut

ICT-asiantuntijapalvelut yrityksille

ICT-järjestelmä kuulostaa ison yrityksen systeemiltä. Todellisuudessa se kuitenkin tarkoittaa kokoelmaa laitteita, verkkoyhteyksiä ja ohjelmistoja, jotka tavalla tai toisella ovat yhteydessä toisiinsa. Jokaisen yrityksen ICT-resurssit muodostavat nykyään ICT-järjestelmän.

Kun yritys kasvaa, järjestelmä kasvaa. Tarvitaan langattomia tai lähiverkkoja, uutta tallennuskapasiteettia, uusia ohjelmistoja, tietoturvaa, pilviratkaisuja, puhelimia tai puhelinkeskuksia, monitoimilaitteita. Ehkä myös erilaisia tv-näyttöjä, kameravalvontaa, neuvottelujärjestelmiä. Tämän järjestelmän päivittäinen ylläpitäminen tai uusien osien hankinta vie paljon työaikaa ja vaatii kasvaessaan osaamista ja perehtymistä tekniikkaan ja eri vaihtoehtoihin. Jos ei perehdy, tulee virhevalintoja ja asioiden selvittäminen vie tolkuttomasti aikaa.  Isoin ongelma on, että tökkivä systeemi hidastaa työntekijöiden arkea ja yrityksen prosesseja.

Datavahti toimii yritysten ulkoistettuna ICT-tukena yrityksen toivomalla tavalla. Asiakkainamme on sekä aloittavia yrityksiä että erikokoisia pk-yrityksiä. Näille yrityksille on yhteistä se, että niillä ei ole omaa ICT-asiantuntijaa, mutta joille toimivat yhteydet, koneet ja laitteet ja tietoturva ovat tärkeitä liiketoiminnan sujumisen kannalta. Yhteistyö kanssamme voi olla muutaman kerran vuodessa tapahtuvia toimeksiantoja tai jatkuvaa kehitys- ja ylläpitotyötä. Mitä palvelua yrityksesi tarvitsisi juuri nyt? Lue lisää.

ICT-asiantuntijapalvelut

ICT-järjestelmien suunnittelu, hankinta ja käyttöönotto

ICT-järjestelmä käyttökuntoon: hoidamme projektin suunnittelusta käyttöönottoon

ICT-järjestelmän ylläpito

Huolehdimme, että ICT-järjestelmäsi toimii joka päivä

ICT-järjestelmien muutto uusiin toimitiloihin

Haluatko, että tietokoneesi ja yhteydet toimivat heti muuton jälkeen?

Konsultointi ja ohjelmointi

Tarvitsetko täsmäosaamista it-asioissa tai ohjelmoinnissa?