Toimivat ja tietoturvalliset ICT-järjestelmät

Datavahti – ICT-asiantuntijasi Vaasan talousalueella

ICT-järjestelmä kuulostaa ison yrityksen systeemiltä. Todellisuudessa se kuitenkin tarkoittaa kokoelmaa laitteita, verkkoyhteyksiä ja ohjelmistoja, jotka tavalla tai toisella ovat yhteydessä toisiinsa. Pienimmälläkin yrityksellä on nykyään it-järjestelmä: nettiyhteys, tietokone, puhelin ja sähköposti ja ohjelmistoja – systeemi, jonka osat ovat kytkyssä toisiinsa tavalla tai toisella.

Kun yritys kasvaa, järjestelmästä tulee monimutkaisempi. Tarvitaan langattomia tai lähiverkkoja, uutta tallennuskapasiteettia, uusia ohjelmistoja, tietoturvaa, pilviratkaisuja, puhelimia, monitoimilaitteita.

Moni yritys huomaakin olevansa tilanteessa, jossa kukaan henkilökunnasta ei hallitse eikä halua hallita tätä järjestelmää. Asioiden selvittäminen vie tolkuttomasti aikaa ja tökkivä systeemi hidastaa työntekijöiden arkea ja yrityksen prosesseja.

Datavahti on huolehtinut yli 25 vuotta eri kokoisten yritysten ICT-asioista. Alusta lähtien tehtävämme on ollut sama: ymmärtää asiakkaan tarve ja tarjota oikea ja yrityksen tarpeen mukainen ratkaisu.

Meidän vastuullamme on myös se, että asiakkaan järjestelmä toimii päivästä toiseen katkotta ja turvallisesti ja sitä voidaan kasvattaa ja päivittää ketterästi liiketoiminnan kehittyessä.

Paikallisena, vaasalaisena yrityksenä meillä on hyvä yhteistyöverkosto. Vaikka emme ole teleoperaattori tai kuituyhteyden toimittaja, hoidamme aina asiakkaan puolesta paikalle oikeat tekijät, tarvittaessa vaikka maanrakentajat, jos kuitua varten tarvitsee tehdä maatöitä.

Haluamme olla yritykseksi ICT-tuki, jolle voit soittaa pienestä tai isosta asiasta. Ota yhteyttä, jos haluat siirtää ICT-asiat pois omalta kontoltasi.

Datavahti – toimivat ja tietoturvalliset ICT-järjestelmät

Datavahti Oy on 1994 perustettu ICT-töiden asiantuntija Vaasan talousalueella. Palvelemme sekä pieniä että suuria yrityksiä. Meillä on iso yhteistyökumppaniverkosto laite- ja ohjelmistotoimittajista, kaapelointi- ja sähköyrityksiin ja operaattoreihin asti. Hoidamme sekä yksittäisiä töitä laiteasennuksista tietoturvaan että laajoja järjestelmähankintoihin ja niiden ylläpitoon liittyviä töitä.