ICT-järjestelmien suunnittelu, hankinta ja käyttöönotto

ICT-järjestelmä käyttökuntoon: hoidamme projektin suunnittelusta käyttöönottoon

Järjestelmien suunnittelu, hankinta ja käyttöönotto voi tarkoittaa joko koko järjestelmää tai sen osien hankintaa. Kartoitamme yrityksen tarpeen ja teemme suunnitelman tai ehdotuksen, esim. millaisia koneita, laitteita, tallennustilaa, puhelimia, ohjelmistoja, verkkoyhteyksiä ja tietoturvaa yritys tarvitsee. Käymme läpi suunnitelman, pyydämme tarjoukset ja teemme hankintaehdotukset. Voimme tehdä hankinnat asiakkaan puolesta tai asiakas voi tehdä ne itse.  

Suunnittelutyössä tehtävänämme on ymmärtää asiakkaan tarve ja tarjota oikeaa ratkaisua. Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on kokonaisvaltainen ymmärrys eri kokoisten ja eri toimialojen yritysten järjestelmistä. Osaamme sen perusteella tarjota asiakkaan kokoon ja tarpeeseen nähden oikein mitoitettua ratkaisua.

Hoidamme projektit siten, että asiakas saa valmiin ratkaisun, joka toimii. Asiakkaan ei tarvitse puuttua projektiin sen aikana eikä jälkeenpäin, vaan tilattu projekti vastaa luvattua lopputulosta. Voimme vastata myös käyttökoulutuksesta riippuen järjestelmistä/ohjelmistoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.