Jari Mattila.

Datavahti täyttää 30 vuotta: ”Tietoturva on jokaisen asia”

Datavahti täyttää tänä vuonna 30 vuotta, sillä vaasalainen yritys on perustettu jo vuonna 1994. Yritys on tarjonnut pääasiallisena palvelunaan alusta saakka erilaisia tietoturvaratkaisuja asiakkailleen.

Datavahdin toimitusjohtaja Jari Mattila kertoo tietoturvakentän muuttuneen vuosikymmenten aikana yllättävän vähän. Ihmisten tietoisuus uhista on kuitenkin parantunut merkittävästi:
– Viruksia on tullut ja mennyt vuosien varrella, mutta se, mikä on oikeasti muuttunut, on ihmisten asenne. Ennen uhkia pidettiin kaukaisina, mutta nykyään hakkerointi ja tietojen kalastelu koskettaa lähes jokaista. Oikeastaan vasta nyt on saavutettu se piste, jossa ihmiset uskovat, että tietoturvan on oltava kunnossa. Tietoturva on jokaisen asia, Mattila pohtii.

Datavahdin vahvuutena on ICT-asioiden kokonaishallinta, joka kattaa muun muassa monipuoliset asiantuntijapalvelut, laitteiden asennuspalvelut, etätyöratkaisut ja lähitukipalvelut.  Yhteistyöverkosto kattaa laajan valikoiman laite- ja ohjelmistotoimittajia, kaapelointi- ja sähköyrityksiä sekä operaattoreita. Mattilan mukaan kaikki perustuu vahvaan luottamukseen:

– Asiakkaat luottavat meihin, koska olemme pystyneet täyttämään heidän odotuksensa, ja se on varmasti syy, miksi meillä pysytään. Meillä on edelleen jopa samoja asiakkaita, joiden kanssa aloitimme yhteistyön jo 30 vuotta sitten. Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme sekä asiakkaillemme tähänastisesta yhteistyöstä, Mattila kiittelee.

Jaa tämä uutinen

Lisää uutisia

Jari Mattila.

Datavahti täyttää 30 vuotta: ”Tietoturva on jokaisen asia”

Datavahti täyttää tänä vuonna 30 vuotta, sillä vaasalainen yritys on perustettu jo vuonna 1994. Yritys on tarjonnut pääasiallisena palvelunaan alusta saakka erilaisia tietoturvaratkaisuja asiakkailleen. Datavahdin toimitusjohtaja Jari Mattila kertoo tietoturvakentän muuttuneen vuosikymmenten aikana yllättävän vähän. Ihmisten tietoisuus uhista on kuitenkin parantunut merkittävästi: – Viruksia on tullut ja mennyt vuosien varrella, mutta se, mikä on oikeasti

Lue lisää

Datavahti sai Tiedonturvaaja-tunnustuksen vuosikymmenten pituisesta työstään

Datavahdin Jari Mattila sai kunnian alkuvuodesta vastaanottaa tunnustuksen Datavahdin omistautumisesta suomalaisten yritysten tietojen turvaamiseen. – Meillä on ollut ilo ja kunnia vahtia asiakkaidemme data- ja tietoturva-asioita kaikki nämä vuodet. Tietoturva on ollut yritykselle aina yksi tärkeimpiä asioita alusta saakka, kommentoi Mattila. Infinigate Finland Oy:n myyntijohtaja Mark Malanin jakoi WatchGuardian- eli Tiedonturvaaja- tunnustuksen yrityksen järjestämässä WatchGuard-tilaisuudessa

Lue lisää
Serverihuone

Datavahti valitsi XCP-NG:n ja Xen Orchestran

Datavahti Oy vaihtaa kaikki järjestelmänsä palvelinhuoneissa XCP-NG pohjaisiksi vuoden 2022 aikana. Vuonna 2020 aloitettujen laajojen testauksien jälkeen ja käytyämme läpi tarjolla olevia hypervisor-järjestelmiä, päätimme korvata nykyiset VMware-pohjaiset järjestelmät.

Lue lisää

Nyt meiltä taloushallintojärjestelmä Pupesoft

Pupesoft on avoimeen lähdekoodiin perustuva ilmainen sähköinen taloushallintojärjestelmä. Se sisältää sekä toiminnanohjausjärjestelmän, mutta myös sähköisen taloushallinnon. Samassa ohjelmistossa on sekä operatiivinen päivittäinen toiminta, kuten ostot ja myynnit, reskontrat, varastot, verkkolaskujen lähetys/vastaanotto, mutta myös varsinainen kirjanpito. Lue lisää Pupesoftista

Lue lisää