Jari Mattila.

Selkeät palvelukuvaukset Datavahdin verkkosivu-uudistuksen pohjana

Datavahdin verkkosivut on uudistettu. Uudistuksen punaisena lankana oli tuoda esiin Datavahdin monipuoliset palvelut selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.

─ICT-palveluita tarvitaan kaikissa yrityksissä. Joillakin yrityksillä on omat ICT-asioista vastaavat henkilöt, mutta ei kaikissa. Sivu-uudistuksessa haluttiin ennen kaikkea nimetä ja kuvata palvelut siten, että kaikki ymmärtävät, millaisia palveluita meiltä saa, toteaa toimitusjohtaja Jari Mattila Datavahti Oy:stä.

Datavahdilla on yli 25 vuoden kokemus ICT-asiantuntijatyöstä Vaasan talousalueella. Yrityksen vahvuutena on ICT-asioiden kokonaishallinta suunnittelusta käytännön töihin. Suuri yhteistyökumppaniverkosto laite- ja ohjelmistotoimittajista, kaapelointi- ja sähköyrityksiin ja operaattoreihin takaa, että työt voidaan hoitaa jouhevasti alusta loppuun saakka.

─Vaikka päätyötämme on ICT-järjestelmien suunnittelu, hankinta ja ylläpito, meille on vuosien varrella kuin itsestään syntynyt erikoisia palvelutuotteita. Yksi näistä on yritysten muuttojen yhteydessä tarvittavat ICT-järjestelmien muutot. Suunnittelemme ja koordinoimme koko ICT-järjestelmän muuton ja käynnistämme sen uusissa tiloissa siten, että henkilökunta pääsee aloittamaan työt jouhevasti. Yksi merkittävä helpotus yritykselle tällaisessa tilanteessa on se, että olemme yhteydessä suoraan verkkoyhteyksistä, kaapeloinneista tai sähkötöistä vastaaviin yrityksiin. Pidämme tarvittaessa järjestelmän käynnissä muuton ajan esim. varajärjestelmän avulla, konkretisoi Mattila yrityksen palveluita. Datavahdin palveluiden tuotteistuksen, brändäyksen ja verkkosivu-uudistuksen toteutti mustasaarelainen viestintätoimisto Herea Oy.

Jaa tämä uutinen

Lisää uutisia

Jari Mattila.

Datavahti täyttää 30 vuotta: ”Tietoturva on jokaisen asia”

Datavahti täyttää tänä vuonna 30 vuotta, sillä vaasalainen yritys on perustettu jo vuonna 1994. Yritys on tarjonnut pääasiallisena palvelunaan alusta saakka erilaisia tietoturvaratkaisuja asiakkailleen. Datavahdin toimitusjohtaja Jari Mattila kertoo tietoturvakentän muuttuneen vuosikymmenten aikana yllättävän vähän. Ihmisten tietoisuus uhista on kuitenkin parantunut merkittävästi: – Viruksia on tullut ja mennyt vuosien varrella, mutta se, mikä on oikeasti

Lue lisää

Datavahti sai Tiedonturvaaja-tunnustuksen vuosikymmenten pituisesta työstään

Datavahdin Jari Mattila sai kunnian alkuvuodesta vastaanottaa tunnustuksen Datavahdin omistautumisesta suomalaisten yritysten tietojen turvaamiseen. – Meillä on ollut ilo ja kunnia vahtia asiakkaidemme data- ja tietoturva-asioita kaikki nämä vuodet. Tietoturva on ollut yritykselle aina yksi tärkeimpiä asioita alusta saakka, kommentoi Mattila. Infinigate Finland Oy:n myyntijohtaja Mark Malanin jakoi WatchGuardian- eli Tiedonturvaaja- tunnustuksen yrityksen järjestämässä WatchGuard-tilaisuudessa

Lue lisää
Serverihuone

Datavahti valitsi XCP-NG:n ja Xen Orchestran

Datavahti Oy vaihtaa kaikki järjestelmänsä palvelinhuoneissa XCP-NG pohjaisiksi vuoden 2022 aikana. Vuonna 2020 aloitettujen laajojen testauksien jälkeen ja käytyämme läpi tarjolla olevia hypervisor-järjestelmiä, päätimme korvata nykyiset VMware-pohjaiset järjestelmät.

Lue lisää

Nyt meiltä taloushallintojärjestelmä Pupesoft

Pupesoft on avoimeen lähdekoodiin perustuva ilmainen sähköinen taloushallintojärjestelmä. Se sisältää sekä toiminnanohjausjärjestelmän, mutta myös sähköisen taloushallinnon. Samassa ohjelmistossa on sekä operatiivinen päivittäinen toiminta, kuten ostot ja myynnit, reskontrat, varastot, verkkolaskujen lähetys/vastaanotto, mutta myös varsinainen kirjanpito. Lue lisää Pupesoftista

Lue lisää