Selkeät palvelukuvaukset Datavahdin verkkosivu-uudistuksen pohjana

Datavahdin verkkosivut on uudistettu. Uudistuksen punaisena lankana oli tuoda esiin Datavahdin monipuoliset palvelut selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.

─ICT-palveluita tarvitaan kaikissa yrityksissä. Joillakin yrityksillä on omat ICT-asioista vastaavat henkilöt, mutta ei kaikissa. Sivu-uudistuksessa haluttiin ennen kaikkea nimetä ja kuvata palvelut siten, että kaikki ymmärtävät, millaisia palveluita meiltä saa, toteaa toimitusjohtaja Jari Mattila Datavahti Oy:stä.

Datavahdilla on yli 25 vuoden kokemus ICT-asiantuntijatyöstä Vaasan talousalueella. Yrityksen vahvuutena on ICT-asioiden kokonaishallinta suunnittelusta käytännön töihin. Suuri yhteistyökumppaniverkosto laite- ja ohjelmistotoimittajista, kaapelointi- ja sähköyrityksiin ja operaattoreihin takaa, että työt voidaan hoitaa jouhevasti alusta loppuun saakka.

─Vaikka päätyötämme on ICT-järjestelmien suunnittelu, hankinta ja ylläpito, meille on vuosien varrella kuin itsestään syntynyt erikoisia palvelutuotteita. Yksi näistä on yritysten muuttojen yhteydessä tarvittavat ICT-järjestelmien muutot. Suunnittelemme ja koordinoimme koko ICT-järjestelmän muuton ja käynnistämme sen uusissa tiloissa siten, että henkilökunta pääsee aloittamaan työt jouhevasti. Yksi merkittävä helpotus yritykselle tällaisessa tilanteessa on se, että olemme yhteydessä suoraan verkkoyhteyksistä, kaapeloinneista tai sähkötöistä vastaaviin yrityksiin. Pidämme tarvittaessa järjestelmän käynnissä muuton ajan esim. varajärjestelmän avulla, konkretisoi Mattila yrityksen palveluita. Datavahdin palveluiden tuotteistuksen, brändäyksen ja verkkosivu-uudistuksen toteutti mustasaarelainen viestintätoimisto Herea Oy.

Jaa tämä uutinen

Lisää uutisia

Serverihuone

Datavahti valitsi XCP-NG:n ja Xen Orchestran

Datavahti Oy vaihtaa kaikki järjestelmänsä palvelinhuoneissa XCP-NG pohjaisiksi vuoden 2022 aikana. Vuonna 2020 aloitettujen laajojen testauksien jälkeen ja käytyämme läpi tarjolla olevia hypervisor-järjestelmiä, päätimme korvata nykyiset VMware-pohjaiset järjestelmät.

Lue lisää

Nyt meiltä taloushallintojärjestelmä Pupesoft

Pupesoft on avoimeen lähdekoodiin perustuva ilmainen sähköinen taloushallintojärjestelmä. Se sisältää sekä toiminnanohjausjärjestelmän, mutta myös sähköisen taloushallinnon. Samassa ohjelmistossa on sekä operatiivinen päivittäinen toiminta, kuten ostot ja myynnit, reskontrat, varastot, verkkolaskujen lähetys/vastaanotto, mutta myös varsinainen kirjanpito. Lue lisää Pupesoftista

Lue lisää